Vast tarief

Bij Fiscalys Oost gaat de meter niet lopen zodra u belt: alle reguliere werkzaamheden met betrekking tot uw jaarrekening, aangifte, contact met de Belastingdienst etc. zijn inbegrepen in het vaste tarief.

Wilt u graag incidenteel advies, bijvoorbeeld het opstellen van een financiële toekomstplanning? Dan stemmen we ook hier samen een vaste prijs voor af.

U voorkomt vervelende financiële verrassingen achteraf
Bij een heldere en deskundige dienstverlening hoort een heldere prijsstelling. Fiscalys werkt met een gunstig, vooraf afgestemd tarief. U weet als cliënt wat u mag verwachten en wat onze dienstverlening kost. Dit voorkomt vervelende financiële verrassingen achteraf.

Ook voor startende ondernemers
Wij hebben al veel startende ondernemers begeleid tijdens hun startperiode en we helpen ook u graag op weg op administratief en fiscaal gebied. Met een persoonlijke adviseur en een compact team van enthousiaste medewerkers zijn wij u doorlopend van dienst. En, minstens net zo belangrijk als u net gestart bent: tegen een gunstig en vooraf afgestemd vast tarief!

Fiscalys Oost combineert kennis met ervaring
Bent u benieuwd naar de meerwaarde van Fiscalys Oost? Vraag uw offerte aan en wij informeren u spoedig en vrijblijvend over de vele voordelen die onze werkwijze u kan opleveren

Een persoonlijke, deskundige dienstverlening tegen vast aantrekkelijk tarief: Welkom bij Fiscalys Oost!

Wilt u meer informatie?
Neemt u dan contact op met een persoonlijk adviseur bij Fiscalys Oost en maak kennis met onze doelgerichte en dienstbare werkwijze.
Op werkdagen zijn wij tussen 08.00 en 17.00 uur telefonisch te bereiken op 0570 – 52 16 52.
Een bericht sturen naar info@fiscalysoost.nl kan natuurlijk ook.