Uw ondersteuning

Het team van Fiscalys Oost is altijd goed bereikbaar en hebben kennis van zaken. Uw adviseur denkt graag met u mee en zal u op deskundige en proactieve wijze begeleiden.

Stel, u zoekt een belastingadviseur. In elke plaats en voor elke branche vindt u er genoeg. Waarom dan kiezen voor Fiscalys Oost? Bij Fiscalys Oost gaan wij uit van een persoonlijke benadering: uw eigen persoonlijke adviseur kent u en uw dossier en denkt proactief met u mee. Daarnaast werken we met een compact team van enthousiaste medewerkers die verstand hebben van hun vak: onze medewerkers zijn altijd goed bereikbaar en hebben kennis van zaken.

Raak overtuigd door onze afspraken
Fiscalys Oost werkt met een vaste, vooraf bepaalde prijsstelling: u weet van tevoren wat u betaalt en welke dienstverlening u mag verwachten. Heldere afspraken, duidelijke communicatie en geen vervelende financiële verrassingen achteraf.

Fiscalys Oost heeft als doel om haar cliënten proactief en met de juiste expertise te ondersteunen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de fiscale kant van uw onderneming, wij zorgen ervoor dat u op dat gebied zorgeloos kunt ondernemen.

Lid Register Belastingadviseurs
Fiscalys Belastingadviseur Oost is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB), de vakorganisatie die toeziet op de kwaliteit van dienstverlening van haar leden.

Wilt u meer informatie?
Neemt u dan contact op met een persoonlijk adviseur bij Fiscalys Oost en maak kennis met onze doelgerichte en dienstbare werkwijze.
Op werkdagen zijn wij tussen 08.00 en 17.00 uur telefonisch te bereiken op 0570 – 52 16 52.
Een bericht sturen naar info@fiscalysoost.nl kan natuurlijk ook.