Startende ondernemer / ZZP’er

U heeft de knoop doorgehakt en gaat ervoor: uw eigen bedrijf in een vakgebied dat bij u past! Bij de start van een onderneming komt een hoop kijken: waar ga ik mij vestigen, hoe bouw ik een netwerk op en op welke klanten ga ik me richten?

Ook op administratief en fiscaal gebied komen er veel vragen op u af:
• moet ik een vergunning aanvragen?
• met welke belastingverplichting moet ik rekening houden?
• kan ik als starter gebruik maken van belastingaftrek?
Fiscalys Oost helpt u op weg en heeft als doel uw start zo goed mogelijk te begeleiden.

Administratieve en fiscale ondersteuning
Fiscalys Oost heeft al veel startende ondernemers begeleid in dit traject en helpt ook u graag op weg op administratief en fiscaal gebied. Met een persoonlijke adviseur en een compact team van enthousiaste medewerkers zijn wij u graag van dienst. En, minstens net zo belangrijk als u net gestart bent: tegen een gunstig en vooraf afgestemd vast tarief!

Wilt u meer informatie?
Neemt u dan contact op met een persoonlijk adviseur bij Fiscalys Oost en maak kennis met onze doelgerichte en dienstbare werkwijze.
Op werkdagen zijn wij tussen 08.00 en 17.00 uur telefonisch te bereiken op 0570 – 52 16 52.
Een bericht sturen naar info@fiscalysoost.nl kan natuurlijk ook.