• -

PSD2 in relatie tot de door ons gebruikte software pakketten EXACT Online en Twinfield;

Category:Nieuwsbrieven

PSD2 in relatie tot de door ons gebruikte software pakketten EXACT Online en Twinfield;

Wat heb ik als klant eraan? 

Met PSD2 kies je zelf wie toegang krijgt tot je gegevens. Je transactiegegevens blijven van jou en je kunt op elk moment je toestemming geven (of intrekken). 

Direct inzicht 

De transacties worden minimaal 4 keer per dag verwerkt. Zo heb je sneller en beter inzicht in de actuele administratie. En je boekhouding en banksaldo heb je altijd bij de hand. Dat geeft niet alleen jou inzicht maar is ook een bron voor je accountant die jou adviseert. Kortom, meer informatie wat jou helpt om de juiste beslissingen te nemen. 

Veilig 

Doordat PSD2-koppelingen aan strenge richtlijnen van de Europese Unie, nationale overheden en nationale banken als De Nederlandsche Bank zijn gebonden, zijn deze uitermate veilig qua opzet. Zo moet Exact jaarlijks kunnen aantonen dat er nog steeds wordt voldaan aan de richtlijnen van de Europese Unie, Nederland en De Nederlandsche Bank. 

Bespaar tijd 

Vergeet tijdrovend handmatig data verzamelen en voorkom fouten. Zorg voor directe toegang. PSD2 maakt het bovendien gemakkelijk om historische transactiegegevens direct te zien.

Controlled Release

Met een aantal banken hebben de software aanbieders zoals Exact inmiddels een PSD2 koppeling in Controlled Release.

Waar moet ik beginnen?  In EXACT

Met onze software kun je steeds meer op het gebied van bankieren. De PSD2 bankkoppelingen zijn nu in early access beschikbaar in Exact Online voor Triodos, bunq, SNS, RegioBank, ASN, Knab en Van Lanschot. Binnenkort volgen er nog meer banken in zowel Nederland als andere Europese landen.

https://www.exact.com/nl/producten/bankkoppelingen/psd2

 

Waar moet ik beginnen?  In twinfield.

https://www.wolterskluwer.com/nl-nl/solutions/tax-accounting-software/content-suite/themas/psd2

 

Voor alle PSD2 koppelingen geldt dat er elke 90 dagen toestemming moet worden gegeven.    Wij, YSEL BPO Services BV,  zullen u tijdig informeren op welke aan deze toestemming vorm gegeven kan worden. 

Belangrijk daarbij is wel dat je klant hiervoor toestemming heeft gegeven. De rekeninghouder (lees: u als klant) is bovendien wettelijk verplicht om die toestemming elke 90 dagen weer opnieuw te verlenen. Dat geldt ook voor je klanten die nog een papieren administratie voeren (de zogeheten ‘schoenendozen’)?

Wij, de collega’s van YSEL BPO Services BV , kunnen u in dit proces bijstaan.   Bij hulp of vragen bel gerust.  Wij houden u op de hoogte over dit onderwerp.