Financiële planning

Een gedegen persoonlijk financieel advies geeft inzicht in uw financiële toekomst.

Denkt ook wel eens aan één van de volgende financiële vragen:
• kan ik met pensioen op de door mij gewenste leeftijd?
• is het verstandig om mijn hypotheek en/of leningen af te lossen?
• kan ik mijn huidige uitgavenpatroon voortzetten na pensionering?
• moet ik nog ‘iets’ extra’s doen voor later?
• mijn kinderen gaan straks studeren; hoe gaat dat financieel?

Een goede financieel planner kijkt voor de beantwoording van deze vragen naar uw totale financiële en fiscale plaatje, zodat de korte en lange termijn effecten van de te nemen beslissingen worden meegewogen.

Financieel spoorboekje
Met behulp van een totaaloverzicht (uw financiële spoorboekje) worden er geen ad hoc beslissingen genomen waar u later spijt van kunt krijgen. Aan de hand van het verkregen inzicht in uw totale financiële toekomst weet u wanneer u welke stappen kunt (of moet) ondernemen om uw doelen of wensen te realiseren.

Dienstverlening FP Advies
Het opstellen van een heldere, gedegen financiële planning is een vak apart. Fiscalys Oost werkt op dit gebied samen met FP Advies , bestaande uit twee ervaren FFP-gecertificeerde financieel planners: Peter van Huizen en Corrine Matena. FP Advies is op geen enkele wijze verbonden aan tussenpersonen, hypotheekverstrekkers of andere marktpartijen die gebaat zijn bij de financiële (product-)keuzes die u maakt. Dit waarborgt objectiviteit en onafhankelijkheid.

Wilt u meer informatie?
Neemt u dan contact op met een persoonlijk adviseur bij Fiscalys Oost en stem de kosten voor het verzorgen van uw financiële planning van te voren af.
Op werkdagen zijn wij tussen 08.00 en 17.00 uur telefonisch te bereiken op 0570 – 52 16 52.
Een bericht sturen naar info@fiscalysoost.nl kan natuurlijk ook.