Accountancyzaken

Fiscalys Oost  kan u ook van dienst zijn op het gebied van bijvoorbeeld het opstellen van een accountantsverklaring of omzetverklaring.

Voor dienstverlening op accountancygebied werken wij samen met de zeer ervaren accountant de heer R.G.H. (Richard) Overweg AA van Ambitions Accountants & Adviseurs.  Door zijn jarenlange ervaring in de MKB-sector is Richard Overweg voor Fiscalys Oost een uitstekende partner als het gaat om werkzaamheden waar de inbreng van een accountant gewenst of vereist is. Met dit partnerschap kan Fiscalys Oost u ook van dienst zijn op het gebied van bijvoorbeeld het opstellen van een accountantsverklaring of omzetverklaring.

Accountant R.G.H. Overweg AA
Door de unieke samenwerking met Richard Overweg kan Fiscalys Oost haar doelstelling volledig waar maken: een persoonlijke, hoogwaardige én volledige dienstverlening op fiscaal en administratief gebied voor al haar relaties.

Fiscalys Oost combineert kennis met ervaring
Bent u benieuwd naar de meerwaarde die Fiscalys Oost u, op het gebied van uw accountancyzaken, kan bieden? Vraag uw offerte aan.
Ook informeren wij u graag vrijblijvend over de vele voordelen die onze specifieke ervaring u kan opleveren.

Wilt u meer informatie?
Neemt u dan contact op met een persoonlijk adviseur bij Fiscalys Oost en maak kennis met onze doelgerichte en dienstbare werkwijze.
Op werkdagen zijn wij tussen 08.00 en 17.00 uur telefonisch te bereiken op 0570 – 52 16 52.
Een bericht sturen naar info@fiscalysoost.nl kan natuurlijk ook.